MENU

Η Λεβερκούζεν ήταν κυνική. Έκανε φάσεις τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ και επί της ουσίας «καθάρισε» το ματς από νωρίς. Αντίθετα, η Κολωνία πλήρωσε την αστοχία της, καθώς πέταξε στα σκουπίδια όλες τις φάσεις που δημιούργησε.

Στο 21' και στο 37' η Κολωνία άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά Μοντέστε και Μπίτενκουρτ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και στο 39' ήρθε η... τιμωρία της Λεβερκούζεν. Ο Μπελαράμπι έστρωσε στον Μπραντ και αυτός με σουτ έκανε το 0-1. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, όμως, η Λεβερκούζεν έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Η «ασίστ» πάλι από τον Μπελαράμπι και ωραίο τελείωμα από τον Τσιτσαρίτο στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Κολωνία. Οι «τράγοι» πίεσαν την Λεβερκούζεν για να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς, αλλά είχαν την... ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπερντ Λένο, ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν έως το φινάλε. Η Λεβερκούζεν πανηγύρισε έτσι μία σπουδαία νίκη και πήρε αέρα τριών βαθμών από Γκλάντμπαχ, Μάιντς και Σάλκε, ενώ και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Μπίτενκουρτ και Βέντελ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

http://videa.hu/player?v=YD9q08a7HjdtqEsf
http://videa.hu/player?v=60urHEWW2ug4unX6
Κολωνία - Λεβερκούζεν 0-2