MENU

Ο Τούχελ ξεκούρασε τόσο τον Ρόις, όσο και τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά η εικόνα της Ντόρτμουντ όχι μόνο δεν «χάλασε», αλλά ήταν εντυπωσιακή. Οι Βεστφαλοί επιβεβαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο την τεράστια διαφορά ποιότητας που έχουν με την ομάδα του Στέφαν Έφενμπεργκ και έκαναν... πάρτι!

Για να πάρει το προβάδισμα η Πάντερμπορν χρειάστηκε ένα τεράστιο... δώρο του Ρομάν Μπούρκι. Ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ προσπάθησε να ντριμπλάρει, ο Λάκιτς τον κατάλαβε και σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, όμως, κράτησαν λίγο. Ελάχιστα για την ακρίβεια. Στο 25' ο Ράμος έκανε το 1-1, στο 30' ο Κάστρο «έγραψε» το 2-0 και στο 43' ο Καγκάβα με υπέροχο τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Τα πάντα είχαν κριθεί, αλλά η Ντόρτμουντ δεν... χαλάρωσε. Ίσα – ίσα συνέχισε με το... πόδι στο γκάζι. Και μέσα σε ένα τρίλεπτο (55'-58) σημείωσε ακόμα δύο τέρματα με τον Γκουντογκάν (πέναλτι) και τον Κάστρο. Ο εφιάλτης για την Πάντερμπορν, όμως, δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού η Ντόρτμουντ... φύλαγε ακόμα δύο τέρματα για το τέλος. Στο 87' ο Πίστσεκ έκανε το 6-1 και ο Μχιταριάν στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 7-1!

https://vine.co/v/eYj2OExbIBn/embed/simple
https://vine.co/v/eYjEW0wubMH/embed/simple
https://www.youtube.com/embed/cd13P_Kksuw
https://www.youtube.com/embed/EPrvtuXLxTg
https://vine.co/v/eYIA97DPnZ3/embed/simple
//www.dailymotion.com/embed/video/x3bdlyh
Roman Burki EPIC fail vs Paderborn! από wittyfutty
https://vine.co/v/eYIv1pnuDEt/embed/simple
https://www.youtube.com/embed/fQ1UsKQS2F4

Περίπατος για Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ούτε καν ίδρωσε απέναντι στη Βικτώρια Κολωνίας και πήρε την πρόκριση με το εντυπωσιακό 6-0! Οι «ασπιρίνες» όπως αναμενόταν δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση και πήραν δια περιπάτου το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μπραντ (15'), Μπελαράμπι (35'), Τσιτσαρίτο (38') σημείωσαν τα πρώτα τρία γκολ της Λεβερκούζεν για να ακολουθήσουν στο δεύτερο μέρος ακόμα τρία. Ο Μεξικανός επιθετικός στο 55' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και οι Κίσλινγκ (80'), Γιουρτσένκο (83') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολα η Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Φράιμπουργκ και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας με 3-0. Ο Ντονγκ – Γουόν στο 12' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 25' ο Εσβάιν έκανε το 2-0. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καϊουμπί στο 50' διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έδειξε έλεος η Ντόρτμουντ (vids)