MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση
Άρης
ΑΡΗΣ
1 0
Boca Juniors
BOCA JUNIORS
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Έχοντας στο πλευρό του, 20.000 κόσμο, ο Άρης αποδείχθηκε εξαιρετικός οικοδεσπότης απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, την οποία... κέρασε με φιλική ήττα στο τέλος χάρη στο γκολ του Μιλούνοβιτς, με τον Νίκο Γκάλη να δίνει το παρών και να σηκώνει στο πόδι ένα ολόκληρο γήπεδο.

Τι κι αν το συγκεκριμένο φιλικό πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να... φιξαριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, αυτό που θα θυμούνται 20.000 και πλέον φίλοι της ομάδας του Άρη είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλ.Βικελίδης.

Το... δαχτυλίδι της φωτιάς έκανε την επανεμφάνισή του και η νύχτα έγινε μέρα στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να ζουν στιγμές μοναδικές. Την ώρα που το “Κλ.Βικελίδης”... φλεγόταν, εκατομμύρια χαρτάκια έπεφταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το σύνθημα έδωσε με την παρουσία του ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και τιμήθηκε με πλακέτα από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο «γκάνστερ» του ελληνικού μπάσκετ άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη, με τον ίδιο να κάνει το γύρο του γηπέδου, ευχαριστώντας την οικογένεια των «κιτρίνων» για τις εικόνες αποθέωσης.

Στα αγωνιστικά του φιλικού παιχνιδιού, Άρης και Μπόκα είχαν διάθεση κατά διαστήματα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι φάσεις μπορεί να έλειπαν στο πρώτο μέρος όμως ο αγώνας είχε ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι «κίτρινοι» απείλησαν με κεφαλιά του Καπνίδη στο 45’ ενώ η Μπόκα κατέγραψε δυο καλές στιγμές με πλασέ του Μπροσέρο και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούνα.

Στο β΄ημίχρονο τόσο ο Σπανός όσο και ο Σκιάβι ήθελαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους, με τους δυο προπονητές να προχωρούν σε μαζεμένες αλλαγές.

Το δεύτερο 45λεπτο δεν απείχε πολύ σε απόδοση από την εικόνα του α΄μέρους, με το ματς να έχει ρυθμό αλλά να υπολείπεται σε φάσεις μέχρι και την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Στο 93΄ ο Διαμαντόπουλος πέρασε ωραία κάθετα την μπάλα για τον Μιλούνοβιτς και ο Σέρβος από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας με γκολ το πάρτυ του Άρη.

Οι αρχικές συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μαραγκός, Σόουζα , Παυλίδης, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Νέτο, Ντούνης, Καπνίδης, Τζανακάκης

Μπόκα Τζούνιορς (Ρ. Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο

Άρης - Μπόκα Τζούνιορς 1-0