MENU

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας, μάλιστα, δημοσιεύει και βίντεο στο οποίο φαίνεται η εκπαίδευση των Ρωσίδων οπαδών στο ξύλο, ώστε να είναι πανέτοιμες για δράση σε δύο χρόνια που η χώρα τους θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπουνιές και κλωτσιές είναι το βασικό... μάθημα, ενώ μέχρι να αναλάβουν δράση οι γυναίκες βοηθούν τους άνδρες σε συμπληρωματικές δουλειές. Για παράδειγμα κάποιες ζωγραφίζουν γκράφιτι, την ώρα που οι άνδρες χούλιγκαν κάνουν... ντου!

«Δεν υπάρχει προηγούμενο. Είμαστε πρωτοπόρες. Αρχική σκέψη μου ήταν να δημιουργήσω μια σκληροπυρηνική ομάδα αποτελούμενη από γυναίκες και στη συνέχεια σκέφτηκα να τη συνδέσω με το ποδόσφαιρο. Βοηθάμε τους άνδρες σε κάποια πράγματα, αλλά στόχος μας είναι να δρούμε ανεξάρτητα» δήλωσε η ηγέτης των γυναικών χούλιγκαν, οπαδός η ίδια της Σπαρτάκ Μόσχας.

«Για εμάς το να παίζουμε ξύλο είναι τόσο εύκολο όσο να φτιάχνουμε παντζαρόσουπα» συμπληρώνει ένα από τα μέλη της ομάδας.

Όπως τονίζεται, τα μέλη της γυναικείας ομάδας χούλιγκαν προπονούνται σε συνθήκες «μάχης» καθώς θα αναλάβουν την... υποδοχή των ξένων φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία. Επίσης, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ όμορφες, θα καταφέρνουν να... ξεγελούν τα θύματά τους!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκπαίδευση των γυναικών χούλιγκαν:

Σοκ! Οι Ρώσοι ετοιμάζουν και γυναίκες χούλιγκαν (pics, vid)