Οι Πορτορικανοί πάτησαν... γκάζι και μετά την ήττα τους από τους Σέρβους στην πρεμιέρα και επικράτησαν της Ανγκόλας. Πλέον, η ομάδα του Κασιάνο θέλει το... λογικό για να περάσει στην επόμενη φάση: νίκη των Σέρβων απέναντι στην Ανγκόλα την Τετάρτη (6/7).
Στο πρώτο ημίχρονο με τον Κάρλος Αρόγιο πρωταγωνιστή (11π.) το Πουέρτο Ρίκο είχε τα ηνία της αναμέτρησης (46-33), τα οποία διατήρησε και στη συνέχεια. Μάλιστα, με τον Τζέι Τζέι Μπαρέα να δίνει λύσεις το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 33-19, διαμορφώνοντας το 79-52 του 30'.
Στην τελευταία περίοδο η Ανγκόλα έκανε το δικό της... comeback και με επιμέρους 21-4 επέστρεψε στο ματς (83-73 στο 37'). Όμως, στο τελευταίο τρίλεπτο οι πιο έμπειροι παίκτες του Κασιάνο διαχειρίστηκαν την κατάσταση και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.
Πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Τζέι Τζέι Μπαρέα (18π., 5ρ.,7 ασ.), που χτύπησε στο φινάλε, ενώ ο Κάρλος Αρόγιο είχε 18π., 2ρ., 5ασ. Από την άλλη, ξεχώρισε ο Κάρλος Μοράις (21π.).


Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου:
Α' Όμιλος
Πουέρτο Ρίκο - Ανγκόλα 91-81
Β' Όμιλος
Λετονία - Τσεχία 22:00