MENU

Δύο κινήσεις που μπορούν με το... καλημέρα να κάνουν την ομάδα του Λουκ Ουόλτον διεκδικήτρια του τίτλου! Οι Λέικερς υπέγραψαν τον Λεμπρόν με τετραετές συμβόλαιο ύψους 154 εκατομμυρίων δολαρίων, που άλλαξε τις ισορροπίες στο ΝΒΑ, όμως δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, στο άκουσμα της είδησης της μετακίνησης του Τζέιμς στο Λος Άντζελες, ο Καουάι Λέοναρντ, που βρίσκεται στην πόρτα των Σαν Αντόνιο Σπερς, «ψήθηκε» ακόμα περισσότερο για την προοπτική του «ΛΑ». Μάλιστα, ο «Βόι» τονίζει πως ο All Star φόργουορντ της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς θέλει πλέον να πάει στους Λέικερς.

Μάλιστα, το... recruiting των Λέικερς άρχισε από τα «υψηλά στρώματα» της ομάδας, με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ να δηλώνει δημόσια πως περιμένει «καλά νέα από το Σαν Αντόνιο».

https://twitter.com/MagicJohnson?ref_src=twsrc%5Etfw

Φυσικά, αυτό που μένει, είναι να δούμε τι θα προτείνουν ως ανταλλάγματα οι «λιμνάνθρωποι» στην ομάδα του Πόποβιτς, ώστε να προσθέσουν ένα... αμυντικό υπερόπλο δίπλα στον «βασιλιά» και να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Ετοιμάζεται νέο «μπαμ»: Θέλει Λέικερς και ο Λέοναρντ!