MENU

Ο πολύπειρος γκαρντ αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα του ΝΒΑ, ενώ ήταν σταθερά στο προσκήνιο κυρίως για τους τρεις διαγωνισμούς καρφωμάτων που κέρδισε σε All Star Game. (2006, 2009, 2010).

Οι τελευταίες σεζόν πάντως βρήκαν τον Ρόμπινσον εκτός του «μαγικού κόσμου», με τον εκρηκτικό άσο να αποκαλύπτει μέσω του «Bleacher Report» πως η κορυφαία λίγκα του πλανήτη και οι συνθήκες σε αυτή, του δημιούργησαν κατάθλιψη.

«Το ΝΒΑ μου δημιούργησε κατάθλιψη. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου. Προσπάθησα να αλλάξω. Κανείς δεν γνώριζε πόσο πραγματικά πάλεψα για να προσπαθήσω να γίνω κάποιος που δεν ήμουν. Ήταν το δυσκολότερο πράγμα στην καριέρα μου. Όχι το μπάσκετ, όχι η προπόνηση, όχι τα παιδιά μου. Το δυσκολότερο πράγμα της ζωής μου, της 34χρονης ύπαρξης μου στη γη ήταν να παίξω 11 χρόνια στο ΝΒΑ και να γίνω κάποιος που οι προπονητές ήθελαν να γίνω», ανέφερε ο Ρόμπινσον, ο οποίος στάθηκε στους Λάρι Μπράουν και Τομ Τιμποντό, οι οποίοι και προσπάθησαν αρκετές φορές να αλλάξουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Κανείς δεν μπορεί να είναι … εσύ. Γιατί να γίνεις κάποιος άλλος; Έτσι σχεδιάζω το παιχνίδι μου. Δεν ξέρω πως να παίζω διαφορετικά από το να είμαι ο Νέιτ Ρόμπινσον», ανέφερε επίσης ο έμπειρος άσος, ο οποίος μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάτι που έκαναν πρόσφατα και οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κέβιν Λοβ.

Συγκλονίζει ο Ρόμπινσον: «Το ΝΒΑ μου δημιούργησε κατάθλιψη»