MENU

Με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν κατάφερε να βοηθήσει τους Πέλικανς να ανέβουν επίπεδο -αγωνιστικά- και να κοντράρουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο φυσικός ηγέτης των «πελεκάνων» πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Κάτι το οποίο έχουν αναγνωρίσει και οι ιθύνοντες την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό, έχουν ήδη φροντίσει να κινήσουν όλες τις διαδικασίες ώστε να τον «δέσουν» για πάντα στη Νέα Ορλεάνη!

Όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι επαφές ανάμεσα σε Ντέιβις και Πέλικανς έχουν ήδη αρχίσει, ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι έτοιμος ο απόφοιτος του Kentucky να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 230 εκατ. δολάρια και θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Λίγκας! Κι αυτό γιατί ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ το οποίο εκπνέει το 2021, ωστόσο έχει την δυνατότητα να υπογράψει νέο συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι, ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας του ΝΒΑ να πάρει supermax συμβόλαιο από την ομάδα του.

Κι αν κρίνουμε από τις φετινές επιδόσεις του, όπου μέτρησε 28,1 πόντους, 11,1 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 2,6 τάπες με τους «Πελεκάνους», τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι Πέλικανς βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μην χάσουν σε καμία περίπτωση τον 25χρονο άσο...

Έτοιμος να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ ο Ντέιβις!