MENU

Το παιχνίδι του Μadison Square Garden είχε... δράμα με την μεγάλη ανατροπή των Καβαλίερς, μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Πριν καν ξεκινήσει το ματς, οι τόνοι είχαν ανέβει. Ο Λεμπρόν είχε δηλώσει πως οι Νικς θα έπρεπε να έχουν επιλέξει στο draft τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ αντί για τον Φρανκ Ντιλικινά, ρίχνοντας έτσι σπόντα για τον Φιλ Τζάκσον. Ο συμπαίκτης του Γάλλου, Ενές Καντέρ, το πήρε... προσωπικά και η κόντρα άνοιξε.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργήθηκε ένταση με πρωταγωνιστές τους Λεμπρόν-Καντέρ-Ντιλικινά η οποία εκτονώθηκε με τον Τζέιμς να φεύγει τελικά νικητής από το «MSG». Υπήρξε όμως και τρίτο ημίχρονο στην κόντρα. Ο Τούρκος σέντερ δήλωσε για τον Λεμπρόν πως «δεν με νοιάζει αν σε φωνάζουν βασιλιά, βασίλισσα ή πριγκίπισσα» με τον σταρ των Καβαλίερς να απαντά: «Εγώ είμαι ο Βασιλιάς, η σύζυγός μου η Βασίλισσα και η κόρη μου η πριγκίπισσα».

Ούτε εκεί όμως γράφτηκε η τελευταία πράξη της κόντρας. Αρκετές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη των «Καβς», ο Λεμπρόν postαρε μία φωτογραφία στο instagram και έγραψε: «Παρακαλώ... Είμαι ο Βασιλιάς της Νέας Υόρκης».

Δείτε το επίμαχο post:

Λεμπρόν: «Είμαι ο Βασιλιάς της Νέας Υόρκης» (pic)