MENU

Η πρώτη μεγάλη ανταλλαγή ενόψει της νέας σεζόν του ΝΒΑ είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί! Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Yahoo! Sports» οι Νικς είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον MVP του 2011, Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος θα αφήσει τους «ταύρους» του Σικάγο για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην προσπάθειά του να... ξορκίσει τους δαίμονές του και να γυρίσει νέα σελίδα στην καριέρα του.

Το ρεπορτάζ της αμερικανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως στην Νέα Υόρκη θα πάνε ο Ρόουζ και ο Τζάστιν Χόλιντεϊ μαζί με ένα pick δεύτερου γύρου στο draft του 2017, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν οι Ρόμπιν Λόπεζ, Τζέριαν Γκραντ και Χοσέ Καλδερόν. Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως το deal θα «κλείσει» σύντομα.

Έτσι, η ομάδα της Νέας Υόρκης θα προσπαθήσει να κάνει το...comeback της την νέα χρονιά, δημιουργώντας ένα ελκυστικό «Big Three» (Ντέρικ Ρόουζ, Καρμέλο Άντονι, Κρίσταπς Πορζίνγκις), ενώ θέλει να προσθέσει και ένα ακόμα top όνομα στην front line της (όπως για παράδειγμα τον Ντουάιτ Χάουαρντ). Από την μεριά τους, οι Μπουλς θα κάνουν χώρο στο salary cap τους, ώστε να προσεγγίσουν κάποιο από τα κορυφαία ονόματα της free agency.

https://t.co/kB0hhA7uSY
https://t.co/JEgfa1E9qs
Πάει στους Νικς ο Ρόουζ!