MENU

Ο Ενές Καντέρ είναι ο πιο ποιοτικός ψηλός που έχουν... βγάλει οι Τούρκοι τα τελευταία χρόνια, αλλά παρά τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο ΝΒΑ, δεν είναι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ο Τούρκος σέντερ των Θάντερ έχει υποστηρίξει πως ο Αταμάν δεν τον καλεί, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.

Πρόσφατα, ο Τούρκος ομοσπονδιακός προπονητής ξεκαθάρισε πως ο Καντέρ θα είναι, πιθανότατα, ξανά εκτός προεπιλογής το προσεχές καλοκαίρι και εξέφρασε την θέλησή του «να έχει ωριμάσει».

Ο Καντέρ δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο Αταμάν και έγραψε στο twitter: «Αδύναμε, δειλέ! Φοβάσαι τον δικτάτορα και αυτός είναι ο λόγος που δεν με παίρνεις στην Εθνική».

https://t.co/jTJWPdy1Uy

H κόντρα δεν έμεινε εκεί και ο Αταμάν αξιοποίησε, επίσης, το twitter για να δώσει την απάντησή του: «Είσαι καλός παίκτης, αλλά δεν είσαι σωστός αθλητής και άντρας. Κάποιοι σαν εσένα δεν θα λείψουν από την Εθνική ποτέ».

https://twitter.com/erginataman/status/728886391145414656

Ο Τούρκος σέντερ αντέδρασε ξανά: «Αν το να είμαι καλός άνθρωπος, απαιτεί να είμαι υπηρέτης του ηγέτη, τότε δεν θέλω να είμαι».

Βγήκαν «μαχαίρια» στην Τουρκία: «Αταμάν, δειλέ, φοβάσαι τον δικτάτορα»!