MENU

Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων της ΑΕΚ μετά το πέρας της σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η παραμονή του Κέβιν Πάντερ στην ομάδα. Αυτό έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον 24χρονο γκαρντ, για να τον «δέσουν» στην Αθήνα.

Η πρώτη προσέγγιση δεν... συγκίνησε τον Αμερικανό άσο, με την Ένωση, όμως, να μην το βάζει κάτω και να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση, όπως ενημερωθήκατε από το SDNA. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για την ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Πικ, ο εκρηκτικός γκαρντ, που βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και το Champions League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, υπέγραψε στη Βίρτους Μπολόνια για την ερχόμενη σεζόν. Έτσι, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη γειτονική χώρα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Στέφανο Σακριπάντι, τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ιταλική ομάδα, μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε προσεγγίσει εδώ και αρκετές μέρες την πλευρά του Αμερικανού άσου και εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντησή του την Παρασκευή (06/07) για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Αυτό σημαίνει ότι μετά το Summer League του Λας Βέγκας, ο Αμερικανός γκαρντ θα ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό την Μπολόνια.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ψάξει σε άλλες λύσεις την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της, με τον Λούκα Μπάνκι και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο, αν έχουν στη λίστα του και εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν είχε happy end η περίπτωση του «Baby Killer».

https://twitter.com/IAmDPick/status/1015264989244882944?ref_src=twsrc%5Etfw
Στην Βίρτους Μπολόνια ο Πάντερ!