MENU

Το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι θα εξαντλήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Χίμκι. Ο Έλληνας τεχνικός πιστώνεται την ξεκάθαρα πετυχημένη όπως την χαρακτήρισε σεζόν του ρωσικού συλλόγου, ο γενικός διευθυντής της δευτεραθλήτριας στην VTB League, Πάβελ Αστάχοφ.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην ρωσική ιστοσελίδα «rg.ru» ο Αστάχοφ επεσήμανε ότι θα συνεχίσουν στο ρόστερ της ομάδας οι Γκιλ, Σβεντ, Τόμας τονίζοντας ότι θα αποφασιστεί στην συνέχεια το μέλλον των υπολοίπων.

«Ο Σβεντ έχει συμβόλαιο με τη Χίμκι μέχρι το 2020, οπότε δεν υπάρχει κουβέντα περί αποχώρησής του. Η συμφωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι και για την επόμενη σεζόν. Αυτή την στιγμή, εγώ, ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας αναλύουμε την κατάσταση του ρόστερ για να δούμε ποιους παίκτες θα ανανεώσουμε και ποιους όχι. Μετά το τέλος της σεζόν, ευχαριστήσαμε τον Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος είχε μονοετές συμβόλαιο, ενώ το ίδιο κάναμε και με τον Μάρκο Τοντόροβιτς. Ο Γκιλ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, ενώ κάναμε χρήση της οψιόν του Μάλκολμ Τόμας, ο οποίος και αυτός παραμένει».

Αστάχοφ: «Συνεχίζει στην Χίμκι ο Μπαρτζώκας, πετυχημένη η χρονιά»