Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον, τις τελευταίες ώρες, με το γερό «μπάσιμο» της Χίμκι να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα. Οι Ρώσοι ανέβασαν την προσφορά τους, μετά το πρώτο «όχι», πρότειναν 1.1 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό Superfoods για το buy out του παίκτη, αλλά εισέπραξαν δεύτερη αρνητική απάντηση.
Ο παίκτης «πιέζει» προς την κατεύθυνση της αποχώρησής του από την Ελλάδα, αλλά οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπέρβαση για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως οι ρωσικές «σειρήνες» έχουν δημιουργήσει τάσεις φυγής στον Αμερικανό, το «τριφύλλι» κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο, με αναπροσαρμογή αποδοχών. Ουσιστικά πρόκειται για προσπάθεια να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στα 1.1 που πρόκειται να λάβει από τον Παναθηναϊκό ο παίκτης και τα 1.7 ετησίως που του πρότεινε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αξίζει να σημειωθεί, σχετικά με τη πρόταση της Χίμκι, πως οι Ρώσοι ζήτησαν απάντηση από τον Παναθηναϊκό εντός μίας ώρας, καθώς δεν ήθελαν να μπουν σε νέες διαπραγματεύσεις.