MENU

Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Ευρώπη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είχαν ως πρώτο στόχο τον Σέιν Λάρκιν και του έδειξαν από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ ήθελαν στο ρόστερ τους τον άλλοτε παίκτη των Μπρούκλιν Νετς και των Ντάλας Μάβερικς.

Οι «Μπλαουγκράνα» κατέθεσαν πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ στον 24χρονο άσο, για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Μπασκόνια έχει τη δυνατότητα να «ματσάρει» την προσφορά της ομάδας του Σίτο Αλόνσο, όμως κάτι τέτοιο δείχνει πάρα πολύ δύσκολο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο Ντέιβιντ Πικ, οι Καταλανοί έχουν δώσει περιθώριο στον παίκτη μέχρι το ερχόεμνο Σάββατο (15/07), ώστε να κάνει opt-out, αλλά μόνο για ομάδα του ΝΒΑ.

Την περσινή σεζόν, στην Euroleague, ο Λάρκιν μέτρησε 13,1 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 14,1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, κατά μέσο όρο, στα 33 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την Μπασκόνια, υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο, με τον οποίο αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου στην Μπαρτσελόνα!

Στην Μπαρτσελόνα με μυθικό συμβόλαιο ο Λάρκιν!