Ένα... φρέσκο όνομα προέκυψε τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Provincias» η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέθεσε πρόταση στον Αντουάν Ντιό για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Οι Πειραιώτες, όμως δεν παίζουν... μόνοι για την απόκτησή του, καθώς στο κόλπο βρίσκεται και η Φενέρμπαχτσε, καθώς όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα και οι πρωταθλητές Τουρκίας και Ευρώπης έχουν καταθέσει πρόταση.
Ο Ντιό είναι στην κορυφή των «θέλω» της Βαλένθια, με τους πρωταθλητές; Ισπανίας να έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε πρώτη φάση, όμως, ο διεθνής άσος έχει απαντήσει αρνητικά και όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, ο λόγος είναι πως υπάρχουν οι προτάσεις των δύο ομάδων στο... τραπέζι.
Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η υπόθεση του Άαρον Τζάκσον, ο οποίος βρίσκεται στο... ραντάρ των Πειραιωτών.