MENU

Η Φενέρμπαχτσε στον δεύτερο ημιτελικό της Euroleague επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης και την Κυριακή θα... μονομαχήσει με τον Ολυμπιακό με φόντο την κούπα της Euroleague.

Το SDNA είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πέρο Αντιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει... χτυπήσει τατουάζ για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τους Πειραιώτες τονίζοντας, όμως, πως είναι επαγγελματίας, ενώ αναφέρθηκε και στο έξτρα κίνητρο που έχει για να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης;

«Ημασταν αποφασισμένοι από την αρχή. Είχαμε αυτοπεποίθηση και παίξαμε ομαδικά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Η Ρεάλ σε ένα σημείο επέστρεψε και μείωσε, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε το παιχνίδι μας.

Νιώθω πολύ καλά, γιατί η πρόκρισή μας στον τελικό συνδυάστηκε με την παρουσία της οικογένειάς μου στο γήπεδο. Στα άλλα Final Four δεν ήταν εκεί, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Παίξαμε μπροστά στους φιλάθλους μας και βοήθησαν πολύ για να πάρουμε τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης».

Αρα να φανταστώ στον τελικό θα έχεις ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξεις καλά;

«Θέλω να παίξω στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο για την οικογένειά μου. Ο Σπανούλης τις τρεις πρώτες φορές που έγινε πατέρας κατέκτησε την Euroleague. Εγώ πάλι έχω κατακτήσει δύο φορές την Euroleague κι έχω τρία παιδιά, οπότε χρειάζομαι άλλο ένα τρόπαιο».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει δυνατά. Πρέπει να ετοιμαστούμε πνευματικά για τον τελικό. Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, όπως μας γνωρίζει κι αυτός. Πιστεύω, όμως, πως ο κόουτς Ομπράντοβιτς θα προετοιμάσει πολύ καλά για να πάρουμε το τρόπαιο».

Τα αισθήματά σου για τον Ολυμπιακό είναι γνωστά. Θα νιώσεις περίεργα που θα τον αντιμετωπίσεις την Κυριακή; Δεν πιστεύω να κρύψεις τα τατουάζ σου την ώρα του αγώνα;

«Φυσικά και δεν θα καλύψω τα τατουάζ μου. Δεν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους πράγματα. Αυτό το κάνουν οι Αμερικάνοι. Εγώ είμαι... oldschool. Είναι γνωστές οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Αυτή η σχέση είναι πολύ δυνατή. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε στην Ελλάδα. Αγαπώ τον Ολυμπιακό μέχρι θανάτου. Είμαι, όμως, επαγγελματίας και αγωνίζομαι για την Φενέρμπαχτσε και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου».

Αντιτς στο SDNA: «Δεν θα κρύψω τα τατουάζ μου»