MENU

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού αφού έδωσαν σε κάθε παιδί ξεχωριστά τη λαμπάδα του από το Official Store, μαζί με καπέλα, τσουρέκια και από ένα βιβλίο σύμφωνα με την ειδικότητά τους μεταξύ Υδραυλικών, Μαγειρικής και Ξυλουργικής , στη συνέχεια μοίρασαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και παρακολούθησαν την προπόνηση. Οι μαθητές δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, τους χαιρέτησαν με αγάπη και τους ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

O Mατ Λοτζέσκι μάλιστα δήλωσε πως «ήταν όμορφο που ήρθαμε εδω, είδαμε τα παιδιά και τους ευχηθήκαμε καλό Πάσχα. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους κι ελπίζω να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Υποστηρίζω ο πρόγραμμα «One Team». Γνωρίζω καλά τι σημαίνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, καθώς έχω και στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παιδί. Είναι σημαντικό οι ομάδες της Euroleague να κάνουν ανάλογες εκδηλώσεις, καθώς βοηθούν παιδιά που δυσκολεύονται να κάνουν κάποιο σπορ».

Ο Ερικ Γκριν από την πλευρά του ανέφερε: «Είναι ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, απολαμβάνω το να είμαι εδώ και να περνάω αυτές τις ωραίες στιγμές μετά τα παιδιά. Πραγματικά ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και πέρασα πολύ όμορφα. Είναι κάτι θαυμάσιο να βοηθάμε, σου δίνει χαμόγελο όλο αυτό. Είναι ευτυχία να βλέπεις αυτά παιδιά χαρούμενα».

Πασχαλινή ατμόσφαιρα με Λοτζέσκι και Γκριν στο «Οne Team» (vid)