MENU

Ο Ρίβερς αποτελεί έναν εκ των πιο σημαντικών παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ για άλλη μια φορά έδειξε γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ στηρίζει πολλά στον 30χρονο άσο. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά με συμφωνία... μακράς πνοής και γι' αυτό έχουν κάνει ήδη τα πρώτα βήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, έχει γίνει ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους εκπροσώπους του KCR, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία που θα κρατήσει τον τρίτο σκόρερ της ομάδας στην Euroleague (11,1π. μ.ο.) στο ΟΑΚΑ για την επόμενη τριετία!

Το SDNA σας έχει ενημερώσει έγκαιρα πως οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την οψιόν ώστε να ανανεωθεί και για τη σεζόν 2017/2018 το συμβόλαιο του Αμερικανού, όμως, με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη και του Τσάβι Πασκουάλ, στόχος είναι να μείνει για πολύ περισσότερο.

Εξ ου και πριν από περίπου δέκα μέρες έγινε σχετικό ραντεβού ανάμεσα στους ιθύνοντες των «πράσινων» και τους εκπροσώπους του Ρίβερς, τόσο τον Ελληνα, αλλά και τον Ισπανό ατζέντη του, Νταβίντ Κάρο, με στόχο την υπογραφή νέου συμβολαίου ως το 2020, με σαφώς αναπροσαρμοσμένους όρους.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή ακόμα υπάρχει σχετική απόσταση όσον αφορά τους οικονομικούς όρους, με τον Παναθηναϊκό πάντως να είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ στο ΟΑΚΑ για την επόμενη τριετία, αναγνωρίζοντας πως μπορεί να είναι μέρος του κορμού της ομάδας.

Εξάλλου, το ραντεβού έγινε σε μια περίοδο όπου ο Ρίβερς είχε μια σχετική «κοιλιά» στην απόδοσή του, όμως δεδομένο είναι πως ο Πασκουάλ και οι διοικούντες αναγνωρίζουν την εκπληκτική σταθερότητά του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δη στα μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με την ΤΣΣΚΑ, όπου δεν ήταν μόνο οι 17 πόντοι του, αλλά οι κρίσιμοι στην παράταση, όπως το καθοριστικό τρίποντο για το 82-78...

Ραντεβού Παναθηναϊκού - Ρίβερς!