MENU

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν τη βόμβα να... εκραγεί και πλέον αντί να προστατευτούν από τον εκκωφαντικό της κρότο, μπορούν να πανηγυρίζουν! Εδώ και λίγα λεπτά ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού Superfoods σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά deals της φετινής Ευρωλίγκας!

Το φλερτ υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Μάλιστα, αυτό έγινε ακόμα πιο... ισχυρό την Τετάρτη (14/12), όταν και έγινε γνωστό πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει βρει σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό Superfoods και πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Ιταλού με την διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο.

Αυτή έγινε την Πέμπτη (15/12) και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο 24χρονος γκαρντ - φοράει ήδη την πράσινη φανέλα! Ο Τζεντίλε εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και, πήρε το «οκ» από την διοίκηση της Μιλάνο ώστε να αγωνιστεί στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης! Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία ο Τζεντίλε έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι.

Η συμφωνία του Ιταλού σούπερ σταρ με τους «πράσινους» θα έχει χρονική διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ ο νεαρός άσος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αναμφίβολα, η απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε αποτελεί μία μεταγραφή τεράστιας σημασίας για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ενόψει του στόχου της επιστροφής στο Final Four της Euroleague.

Επιπλέον πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, έφερε τον Τζεντίλε στην Αθήνα και πραγματοποίησε άλλη μια από τις πολλές φετινές οικονομικές υπερβάσεις για να οδηγήσει ξανά το «τριφύλλι» στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης. Λίγο νωρίτερα, άλλωστε,την Πέμπτη (15/12)... προϊδέασε τους φιλάθλους των «Πράσινων» για την μεγάλη μεταγραφή.

Στον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε!