MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπ(αρχηγός) του Ολυμπιακού:

Για την βολή που ευστόχησε στο φινάλε: «Είναι λίγο γελοίο... ε; Φοβήθηκα μήπως φύγει λοξά και δοθεί παράβαση. Τελικά μπήκε. Ισως κατά βάθος να ήθελα να μπει».

Για την επιλογή να γίνει φάουλ στον Νικ Καλάθη: «Δικαιωθήκαμε βάσει του αποτελέσματος. Κατά την γνώμη μου ήταν σωστή επιλογή. Αλλος πιστεύει κάτι διαφορετικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεις πάντα βάσει αποτελέσματος».

Για τη σημασία της νίκης: «Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερ. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε για δεύτερη φέτος τον Παναθηναϊκό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ρεφάραμε την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Εχει πολύ δρόμο η Ευρωλίγκα».

Για τα μόλις έξι λάθη της ομάδας του: «Περιορίσαμε τα λάθη μας και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τρέξει. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες όπως ο Καλάθης και ο Σίνγκλετον που μπορούν να σε σκοτώσουν στον αιφνιδιασμό. Είχαμε ένα κενό διάστημα στην τρίτη περίοδο. Στο τέλος βρεθήκαμε πίσω με 4 πόντους, αλλά βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε τη νίκη».

Γαι τη νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Η νοοτροπία έχει αλλάξει. Είμαστε πολύ προσηλωμένοι και δουλεύουμε πολύ καλά. Παίξαμε καλά στο τέλος, βγάλαμε καλές άμυνες και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια».

Για την τελευταία φάση: «Η μπάλα ήταν στον Σπανούλη και οι υπόλοιποι 4 παίκτες ήμασταν, όπως έπρεπε, έτοιμοι σε περίπτωση που βγουν δύο παίκτες πάνω του και μας πασάρει την μπάλα».

Πρίντεζης: «Εχει αλλάξει η νοοτροπία...»