MENU

Στο πρώτο φιλικό της χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ η Ισπανία ήταν καταιγιστική. Οι Ίβηρες διέλυσαν την Βενεζουέλα (90-44) και έστειλαν μήνυμα πως ακόμα και οι απουσίες, όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές, δεν μπορούν να την «λυγίσουν».

Παρ' όλα αυτά, το σοκ του τραυματισμού του 29χρονου γκαρντ είναι πολύ μεγάλο, κάτι το οποίο υπενθύμισε και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «La Bomba» με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού εξήγησε πως έχει η κατάσταση εντός των τειχών, ενώ παράλληλα έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη μέρα.

«Παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο, όμως είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να τον αντικαταστήσουμε και όχι να αντικαταστήσουμε αυτά που κάνει, γιατί είναι μοναδικά. Έχουμε χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς».

Όσον αφορά το ιστορικό επίτευγμά του, καθώς πέρασε στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με το εθνόσημο τον Χοσέ Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, αρκέστηκε να πει «Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός αυτό, όμως στο μέλλον θα έρθουν κι άλλοι να σπάσουν αυτό το ρεκόρ».

Ναβάρο: «Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Γιουλ»