MENU

Το Final Four του Champions League θα διεξαχθεί στην έδρα μίας εκ των τεσσάρων ομάδων που θα προκριθούν σε αυτό και σε περίπτωση που η ΑΕΚ φτάσει ως τους «4», τότε είναι πολύ πιθανό οι «κιτρινόμαυροι» να φιλοξενήσουν την ημιτελική και την τελική φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της FIBA.

O Βασίλης Παπαθεοδώρου μετέφερε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6 πως έχει 100% βάση το σενάριο που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα και που θέλει την ΑΕΚ να διοργανώνει το Final Four, αν περάσει σε αυτό.

Η ΑΕΚ μάλιστα έχει ενημερώσει την FIBA για τις προθέσεις της, καθώς εκδήλωσε το ενδιαφέρον για να διοργανώσει το Final Four. Οι ομάδες είχαν περιθώριο ως την Δευτέρα (6/3) να δηλώσουν το ενδιαφέρουν τους για να αναλάβουν την διεξαγωγή του Final Four σε περίπτωση που πάρουν το εισιτήριο για αυτό και η ΑΕΚ έκανε χρήση του δικαιώματός της.

Αυτό που προέχει, όμως, την παρούσα στιγμή για την ΑΕΚ είναι να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μονακό, με την οποία το βράδυ της Τετάρτης (8/3, 21:30) θα μονομαχήσει για την πρόκριση στους «8».

Δυνατά για ΟΑΚΑ το Final Four, αν περάσει η ΑΕΚ