MENU

Ο Πανιώνιος «έκλεισε» τον έμπειρο φόργουορντ, τον οποίο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Αρη. 

Ο Χρήστος Ταπούτος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Τουρκία, όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αφιόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και θα συνεχίσει στη Νέα Σμύρνη βοηθώντας τον «Ιστορικό» στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α1. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπάρχει όρος στο συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο οποίος επιτρέπει στον Χρήστο Ταπούτο να αποχωρήσει για το εξωτερικό μέσα στον Φεβρουάριο. 

Λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε στο SDNA: «Επιστρέφω στην Α1 ύστερα από τρία χρόνια για να φορέσω την φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Πανιώνιος. Εχω αγωνιστεί ξανά στη Νέα Σμύρνη, την σεζόν 2005-06, οπότε γνωρίζω τα κατατόπια. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο  με την συμπαράσταση του κόσμου που ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για αυτή την ομάδα. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά και τον εκτιμώ τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο». 

Στο SDNA μίλησε και ο προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής χρησιμοποιώντας κολακευτικά λόγια για τον 32χρονο φόργουορντ. «Ο Χρήστος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα  που έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ και είμαι ευγνώμων γιατί έρχεται να παίξει για τον Πανιώνιο και για εμένα, καθώς του το ζήτησα ως προσωπική χάρη. Εχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και θεωρώ ότι ακόμα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Βρίσκεται σε πολύ ώριμη, ηλικία, έχει σημαντικές παραστάσεις και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας».

Ταπούτος: «Επιστρέφω σε μία ιστορική ομάδα»