«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία. Έχει τεράστια ιστορία αυτή η ομάδα. Ξέρω που ήρθα κι έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Σημασία έχει η ομάδα. Είμαι σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα» ανέφερε ο Σέρβος αρχικά.
«Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, καταλήξαμε στο ρόστερ. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον» προσέθεσε σχετικά με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: «Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα μεγάλοι. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο καθρέφτης και εκεί πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».