MENU

Με την περίπτωση του Ντιάντε Γκάρετ να μην προχωράει, καθώς οι υψηλές απαιτήσεις του, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, να μην επιτρέπουν στις δύο πλευρές να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο τις διαπραγματεύσεις τους. Έτσι, στην ΑΕΚ ξεκίνησαν «σαφάρι» για να βρουν τον επόμενο γκαρντ που θα στρέψουν την προσοχή τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο... τραπέζι παραμένει και το όνομα του Γκέιμπ Γιορκ, η περίπτωση του οποίου απασχολεί αρκετά τους ανθρώπους της Ένωσης. Ο 24χρονος άσος ξεχώρισε στο Basketball Champions League για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ κατάφερε να βρεθεί και στην δεύτερη κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης μαζί με τους Κέντρικ Ρέι, Κρίστοφερ Έβανς, Γκάσπερ Βίντμαρ και Ντούσαν Σάκοτα.

Όπως είναι λογικό, η περίπτωσή του αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έκαναν τις πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του, ώστε να γίνουν γνωστά τα «θέλω» του παίκτη.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες η υπόθεση προχώρησε ακόμα περισσότερο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπήρξαν εκ νέου επαφές ανάμεσα σε Γιορκ και ΑΕΚ, αυτή τη φορά όμως σε πιο προχωρημένο στάδιο. Κι αυτό γιατί έγινε και η πρώτη κουβέντα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Στις πρώτες κουβέντες υπήρξε διαφορά μεν, όμως όχι τόσο μεγάλη σε σχέση με την περίπτωση του Γκάρετ.

Και φυσικά όχι τόσο μεγάλη ώστε να μην καλύπτεται. Άλλωστε και ο Γιορκ βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ, ιδίως μετά την περσινή σεζόν και τις επιτυχίες της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η υπόθεση, εν ολίγοις, βρίσκεται σε ακλό δρόμο για την ΑΕΚ, ωστόσο για την ώρα οι δύο πλευρές έχουν ακόμα περιθώριο για νέες κουβέντες, ώστε ο Γιορκ να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Λούκα Μπάνκι σε Ελλάδα και Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε καλό δρόμο οι επαφές της ΑΕΚ με τον Γιορκ