MENU

Ο Ολυμπιακός πέρασε κι επίσημα σήμερα (27/6) στην εποχή του Ντέιβιντ Μπλατ και φαίνεται πως ο έμπειρος προπονητής έχει εντοπίσει ήδη κάποιους από τους βασικούς του στόχους. Σύμφωνα με τον Οράσιο Καούτσι του «Sportando», ένας εξ αυτών είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και στη διάρκεια της σεζόν.

Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό πόιντ-γκαρντ που έχει αποφοιτήσει από το κολέγιο Gonzaga και φέτος πέρασε την rookie χρονιά του στην Ευρώπη με την φανέλα της Παρτιζάν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε Αδριατική Λίγκα και Eurocup.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Μπλατ είναι... fan του νεαρού, ενώ στο «παιχνίδι» είναι και η Μπασκόνια με την Ζαλγκίρις. Ο ύψους 1.92 Ουίλιαμς-Γκος είχε κατά μέσο όρο 17.6 πόντους, 6.7 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ, 1.6 κλεψίματα και 2.9 λάθη στο Eurocup κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού -και όχι μόνο ο Μπλατ- έχουν πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, ενώ το SDNA σε θέμα που δημοσίευσε την Δευτέρα (25/6) σάς είχε προϊδεάσει πως «είναι πάντα υπό το... στενό μαρκάρισμα του Ολυμπιακού».

https://www.youtube.com/embed/KGBjEVbpWUQ?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
«Βασικός στόχος του Μπλατ ο Ουίλιαμς-Γκος»