MENU

Η υπόθεση του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο τεχνικό ώστε να καλυφθεί η θέση στην θέση του... οδηγού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις και στο μεταγραφικό παζάρι και κοιτούν παίκτες που θα μπορούσαν να εξεταστούν σοβαρά για το ρόστερ της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ένας από αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο έμπειρος γκαρντ είναι γνωστός στις τάξεις του Ολυμπιακού και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τους φιλάθλους στο διάστημα που βρέθηκε στον Πειραιά (2015-2017), κάτι που δίνει ακόμα ένα... σημαντικό πλεονέκτημα στη περίπτωσή του.

Την περσινή σεζόν, ο Χάκετ έκανε καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Μπάμπεργκ (9,6 πόντοι, 3,4 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ μ.ο στην Euroleague) και όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που για τον Ολυμπιακό προέχει φυσικά η υπόθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.

«Εξετάζει Χάκετ ο Ολυμπιακός»