MENU

Μια ομάδα που θα δίνει έμφαση στο ελληνικό στοιχείο θέλει να δημιουργήσει ο Προμηθέας, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσα από το Champions League της FIBA. Οι Πατρινοί έχουν ήδη κάνει δικό τους τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Τόνι Μέιερ, όμως ο σχεδιασμός τους δεν σταματά εδώ.

Ο Μάκης Γιατράς και οι συνεργάτες του θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, που θα είναι ικανή για να παλεύει μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι. Ήδη, μάλιστα, έχουν εντοπίσει τον επόμενο στόχο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι Πατρινοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ώστε να τον επαναπατρίσουν έπειτα από δύο χρόνια. Ο «Κασέλ» την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Αστάνα, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» των Καζάκων στο πρωτάθλημα της VTB League.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, εξετάζοντς το ενδεχόμενο συνεργασίας, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες. Στον Προμηθέα, άλλωστε, έχουν ξεχωρίσει τον διεθνή φόργουορντ για την ικανότητα που έχει στο περιφερειακό σουτ, αλλά και για την συνολική παρουσία του στην ομάδα του Καζακστάν τα τελευταία δύο χρόνια.

Επαφές του Προμηθέα με Κασελάκη