MENU

Η φετινή σεζόν είναι ιστορική για τον Προμηθέα! Η ομάδα της Πάτρας τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, για πρώτη φορά στην στην ιστορία της ομάδας.

Πέραν αυτού, όμως, η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφερε να εξασφαλίσει και μια θέση στο Basketball Champions League της νέας σεζόν. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Πάτρας θα βρίσκεται απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης, αποφεύγοντας τα προκριματικά.

Κι αυτό γιατί οι Πατρινοί κατέλαβαν μια θέση στην πρώτη τετράδα, καθώς η 3η και η 4η θέση της κατάταξης δίνουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, με τον 5ο να πηγαίνει στα προκριματικά. Ωστόσο φέτος στην 5η θέση τερμάτισε η ΑΕΚ, η οποία θα βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης, ως κάτοχος του τίτλου.

Έτσι, στο Champions League της νέας σεζόν η Ελλάδα θα έχει σίγουρα τρεις εκπροσώπους στη φάση των ομίλων, την ΑΕΚ (ως κάτοχο του τροπαίου), τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ βάσει των θέσεων που έχουν καταλάβει στην βαθμολογία.

Απευθείας στους ομίλους του Champions League ο Προμηθέας!