Στην Αθήνα ταξιδεύει ο Προμηθέας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Πάτρας θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη απέναντι στην Ένωση, η οποία βλέπει το παιχνίδι του Σαββάτου ως μια δυνατή... προετοιμασία ενόψει του Final Four του Champions League.
Ο Μάκης Γιατράς δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Προμηθέας θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση.
Στα θετικά, για τον Προμηθέα, το γεγονός πως ο Κέισι Πράδερ μπήκε ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας τις τελευταίες μέρες, μέσα από τις προπονήσεις και στην Πάτρα περιμένουν να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος όσο προχωρούν τα παιχνίδια.