MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN GREEK BASKETBALL LEAGUE
22η αγωνιστική Stoiximan.gr Basket League
Κολοσσός Ρόδου
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
70 89
Προμηθέας Πάτρας Bίκος Cola
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ BΙΚΟΣ COLA
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Η ομάδα της Πάτρας... κατέβηκε αποφασισμένη στην Ρόδο και έδειξε στο παρκέ όλες τις αρετές της, κάτι που έφερε και μία... άνετη νίκη απέναντι στον Κολοσσό (89-70). Το σύνολο του Μάκη Γιατρά ήταν εξαιρετικό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με ηγέτες τους Μο Φαγιέ (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Οκτάβιους Έλις (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ανέβηκε στο 14-8, παραμένοντας σταθερά σε τροχιά τριάδας. Αντίθετα, ο Κολοσσός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και έπεσε στο 9-13.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία στο παρκέ. Ο Προμηθέας προηγήθηκε νωρίς με έξι πόντους (11-5, 4') και μετά από τρίποντο του Φαγιέ έφτασε στο +7 (21-14, 6'), το οποίο διατήρησε και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (28-21).

Το ίδιο μοτίβο κυριάρχησε και στην δεύτερη περίοδο. Η ομάδα της Πάτρας έδωσε επιπλέον δύναμη και... σκληράδα στην άμυνά της, ενώ ο Οκτάβιους Έλις ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα, ο Κολοσσός συνέχιζε τις κακές επιλογές και ο Προμηθέας «έτρεξε» ένα επιμέρους 19-11, που έφερε τους Πατρινούς στο +15 (47-32).

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στη τρίτη περιόδου, που είχε και αυτή την... υπογραφή του Προμηθέα. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά συνέχισε σε υψηλό τέμπο και παρά την βελτίωση του Κολοσσού στο επιθετικό κομμάτι, έβρισκε συνεχώς λύσεις προς το καλάθι της ομάδας της Ρόδου. Έτσι, οι Πατρινοί έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +18 (69-51) και ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για την 14η φετινή τους νίκη.

Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε... σχεδόν διαδικαστικά για τις δύο ομάδες, που είχαν αποδεχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κολοσσός προσπάθησε να επιστρέψει πάντως στο ματς, ωστόσο ο Προμηθέας ήταν σοβαρός και έφτασε στη νίκη με το τελικό 89-70, που του διατηρεί... ακέραιες τις ελπίδες για την τρίτη θέση της Stoiximan.gr Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 32-47, 51-69, 70-89

Ο MVP: Ο Μο Φαγιέ πραγματοποίησε μία φανταστική εμφάνιση και κυριάρχησε απόλυτα στις ρακέτες, δίνοντας λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

O Σκληρός: Ο Οκτάβιους Έλις ήταν πολύ καλός και αποτέλεσε ένα πολύ... δυνατό στήριγμα για τον Φαγιέ στη ρακέτα του Προμηθέα.

Ο Πεσμένος: Ο Ντάστιν Ούεαρ έμεινε σε... χαμηλά στάνταρ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Κολοσσό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ο Αόρατος: Ο Γιάννης Γεωργαλλής πέρασε εντελώς απαρατήρητος στα 17 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Η Στιγμή: Το 11-19 της δεύτερης περιόδου έφερε τον Προμηθέα στο +15 και έδωσε την ευκαιρία στους Πατρινούς να βάλουν τις βάσεις για μία εύκολη νίκη.

Η Γκέλα: Ο Κολοσσός παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο στην άμυνα και ο Προμηθέας το... εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Εξέδρα: Οι φίλαθλοι του Κολοσσού βρέθηκαν κοντά στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν τους επέτρεψε να φύγουν... χαρούμενοι.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Κολοσσός - Προμηθέας 70-89