MENU

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον κόουτς της εθνικής Γεωργίας απέκτησε επίσημη μορφή με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να κάνουν σε πρώτη φάση πρόταση για μονοετές συμβόλαιο στον 44χρονο τεχνικό. Ωστόσο, ο Κοκόσκοφ δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να κάνει το «μεγάλο βήμα» και να έρθει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής σε ευρωπαϊκή ομάδα με συμβόλαιο τόσο μικρής διάρκειας. Έτσι, το «τριφύλλι» κατέθεσε εν συνεχεία νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ήταν πολύ καλή και αυτή τη φορά είχε τριετή διάρκεια. Όμως και πάλι η απάντηση που εισέπραξε ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητική.

Η περίπτωση του Κοκόσκοφ απασχόλησε έντονα τους Κυπελλούχους, που θέλησαν να τον κάνουν δικό τους. Άλλωστε, πρόκειται για έναν προπονητή που συνηθίζει να δουλεύει με «μικρούς» και ταίριαζε πολύ στο πρότζεκτ που θέλει να... τρέξει το «τριφύλλι». Όμως, οι Γιούτα Τζαζ του παρέχουν επίσης πολυετές συμβόλαιο και εν τέλει ο Κοκόσκοφ προτίμησε να μείνει στο ΝΒΑ.

Πάντως, γεγονός είναι ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν να... σαρώνουν τη συγκεκριμένη αγορά. Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως η προτεραιότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ψάξουν πολύ προσεκτικά και να προσεγγίσουν έναν προπονητή που έχει θέση σε τεχνικό επιτελείο ομάδας του ΝΒΑ. Μέσα στα ονόματα που «έπαιξαν» ήταν και εκείνο του Σκοτ Σκάιλς, όμως ο 51χρονος συμφώνησε πρόσφατα με τους Ορλάντο Μάτζικ. 

Αν το πλάνο με τον προπονητή από τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ δεν προχωρήσει, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε Ευρωπαίους κόουτς. Με τα τωρινά δεδομένα, το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη φιγουράρει πρώτο στην «πράσινη» λίστα με τους προπονητές μακριά από το ΝΒΑ. Επίσης, στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχει άλλη ένα «όνομα έκπληξη».

Όπως και να 'χει, η κινητικότητα που παρατηρείται στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού για την υπόθεση προπονητή είναι έντονη.

«Όχι» από Κοκόσκοφ, συνεχίζει να ψάχνει στο ΝΒΑ!