MENU

Η επιστροφή του Βαγγέλη Τσάπα στον ΓΣΛ Φάρο σήμανε αλλαγές, αλλά και εξελίξεις όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας. Κι αυτό γιατί ο γνωστός παράγοντας σήκωσε... μανίκια, με σκοπό να βρει ισχυρούς συμπαίκτες, που όχι μόνο θα κρατήσουν ανταγωνιστικό τον ΓΣΛ Φάρο, αλλά και θα τον κάνουν ακόμα πιο δυνατό στο άμεσο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τσάπας θα έχει έναν πολύ ισχυρό... συμπαίκτη σε όλη την προσπάθεια. Το όνομα αυτού είναι Παντελής Μπούμπουρας και είναι ένας επιχειρηματίας με έντονη δράση, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της τεχνικής-κατασκευαστικής εταιρείας Gefest με έδρα την Οδησσό.

Ο Μπούμπουρας έχει επενδύσει περί τα 200 εκατ. ευρώ στη Λήμνο, ενώ εσχάτως ασχολείται και με το μπάσκετ, καθώς μεταξύ άλλων οι βετεράνοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν πρόσφατα στην Οδησσό έπειτα από ενέργειες του Έλληνα επιχειρηματία επιχειρηματία.

Ποιος είναι ο Παντελής Μπούμπουρας;

Ο 62χρονος σήμερα κατασκευαστής, αφού αρχικά εργάστηκε στην Ουκρανία ως συνεργάτης (εργολάβος) της εταιρείας Μηχανική και διαβλέποντας τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της χώρας εκείνη την περίοδο, προχώρησε μόνος του ιδρύοντας τη δική του επιχείρηση στα τέλη του 1997.

Τα επόμενα είκοσι χρόνια η εταιρεία του κ. Μπούμπουρα αναδείχθηκε μία από τις πιο ισχυρές του κλάδου στην Ουκρανία.

Συγκροτήματα κατοικιών, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, λιμάνια και κτίρια κάθε είδους ανήκουν στο πορτφόλιο της Gefest, η οποία σήμερα έχει τη μορφή ενός ολόκληρου ομίλου εταιρειών.

Αυτή την εποχή η Gefest έχει αναλάβει την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων συνολικού εμβαδού άνω των 450.000 τ.μ. Και όπως όλα δείχνουν, ο Ελληνας επιχειρηματίας έχει βάλει σκοπό να μπει στη βίβλο των μεγάλων ευεργετών όχι μόνο για τη χώρα που τον βοήθησε να διαπρέψει, την Ουκρανία, αλλά και για αυτή που τον γέννησε, την Ελλάδα.

Ο μεγαλοκατασκευαστής Παντελής Μπούμπουρας μπαίνει στον ΓΣΛ Φάρο!