MENU

Συνεχίζεται το… σίριαλ στην ΚΑΕ Άρης με το Νίκο Λάσκαρη, όπου σήμερα η ομάδα επιχειρηματιών που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Άρη, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων».

Σε αυτήν σημειώνουν πως δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες από τη στιγμή που τα χρέη είναι άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα του ανέφεραν πως καθυστέρησε να απαντήσει σε διάστημα μάλιστα τριών μηνών, επίσης ότι τα χρέη της ομάδας έχουν αυξηθεί και φυσικά ότι δεν σκοπεύουν να αναλάβουν, εφόσον ο ίδιος δεν αναλάβει τα χρέη προς το Δημόσιο τα οποία αντιστοιχούν στο 40% των συνολικών χρεών εταιρίας.

Και αυτό διότι ο Νίκος Λάσκαρης είχε σημειώσει την αδυναμία του στην καταβολή εγγυήσεων για τα χρέη προς το Δημόσιο(σ.σ. περίπου 1.8 εκ. ευρώ), εκτός δηλαδή από τις εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν διαφημίσεις στους «κιτρινόμαυρους».

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη Άρη, η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης που αφορά το μέλλον της ΚΑΕ, θα συνεχιστεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Η επιστολή των επιχειρηματιών για τον Άρη στον Λάσκαρη