MENU

Το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (29/1) είχε και... τρίτο ημίχρονο, καθώς η πλευρά του Ολυμπιακού αντέδρασε έντονα για την διαιτησία των Πηλοΐδη, Αναστόπουλου και Παναγιώτου, με τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι ενδεικτικές της συνολικής έντασης που επικράτησε στις τάξεις των Πειραιωτών.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού, τόσο μετά το τέλος του αγώνα όσο και στη συνέντευξη Τύπου, αποτέλεσαν πεδίο συζήτησης και στα κλιμάκια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ αποφάσισαν να μη δώσουν καμία συνέχεια στο θέμα και να μην προβούν σε καμία κίνηση εναντίον του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στον Παναθηναϊκό Superfoods θεώρησαν ιδιαίτερα δυσφημιστικές τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τόσο για τον Παναθηναϊκό Superfoods όσο και για το ελληνικό μπάσκετ, ωστόσο από την πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης δεν θα υπάρξει καμία συνέχεια, καθώς οι «πράσινοι» θεωρούν πως το μπάσκετ πρέπει να παίζεται αποκλειστικά μέσα στο παρκέ και όχι μέσω των... καταγγελιών, όπως πράττουν διαρκώς οι αντίπαλοί του.

Τι αποφάσισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Σφαιρόπουλο