MENU

Σύντομη θα αποδειχθεί και η θητεία του Κιθ Μπένσον στον Αρη και αυτό διότι ο Αμερικανός σέντερ έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Αρης και ήδη αναζητείται η φόρμουλα για τον τρόπο που θα αποχωρήσει από το ρόστερ των "κιτρίνων".

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το πρόβλημα πλέον είναι τεράστιο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς προσφάτως είχαν αποχωρήσει και οι Βον, Πέτγουεϊ και ο Μοράντ, με τον Μπένσον να είναι ο τέταρτος (ξένος) παίκτης που αποχωρεί από τον Αρη, με τους "κίτρινους", να μένουν πλέον μόνο με τους Μπελ και Γουίβερ στο ρόστερ τους.

Επίσης οι λόγοι αποχώρησης του Αμερικάνου σέντερ δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά και αγωνιστικοί καθώς οι ιθύνοντες του Άρη δεν πείστηκαν από την απόδοση του και το τελευταίο διάστημα έκαναν έρευνα στην αγορά για να βρουν κάτι καλύτερο. Όπως και να έχει ο Μπένσον που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, γίνεται ο τέταρτος Αμερικανός που θα αποχωρήσει από το ρόστερ του Παναγιώτη Γιαννάκη. Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά τον Γκάρι Μπελ στην ΚΑΕ Άρης δεν έχει φτάσει κανένα εξώδικο από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Αρης:

Ο Keith Benson έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικάνου παίκτη, για τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Αποχωρεί και ο Μπένσον από τον Αρη!