MENU

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με την Cosmote TV, η οποία τους έδωσε 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ το συνδρομητικό κανάλι θα δείχνει τα παιχνίδια τους στην Stoiximan.gr Basket League.

Ωστόσο, το σημείο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη συμφωνία είναι ότι το «τριφύλλι» θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη μπασκετική ομάδα μετά το συγκεκριμένο deal, που συνολικά φτάνει τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια!

Η Cosmote πλήρωσε το brand name του Παναθηναϊκού Superfoods, το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είναι νταμπλούχοι Ελλάδας, αλλά και την... προϊστορία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Βλέπετε, η Cosmote είχε διαφημιστεί και παλαιότερα μέσω του «τριφυλλιού» αφού ήταν ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας το 2011, όταν οι «πράσινοι» πήραν της Euroleague στην Βαρκελώνη.

Η νέα συμφωνία δεν αφορά μόνο το τηλεοπτικό κομμάτι και είναι πολυεπίπεδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA. Για την ακρίβεια, πέραν των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχει κι άλλες χρήσεις, που θα φανούν ακόμα πιο ξεκάθαρα στο μέλλον. Οι δύο πλευρές είναι... σφίγγες και δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσουν πάρα πολλά πράγματα, όμως είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό deal.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, είναι πως το deal περιλαμβάνει κι άλλα... επίπεδα (π.χ. χρήσεις του ΟΑΚΑ, του αερόστατου που υπάρχει πάνω από παρκέ, αλλά και του wifi του γηπέδου).

Τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που θα παίρνουν οι «πράσινοι» ετησίως (3,4 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια) τους καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα στον χώρο του μπάσκετ, με τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, φυσικά να πηγαίνουν στα τηλεοπτικά.

Όλες οι λεπτομέρειες της διετούς συμφωνίας Cosmote - Παναθηναϊκού!