MENU

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ - σέντερ στην «πράσινη» πρόταση - μαμούθ, που αποκάλυψε το SDNA, για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον παίκτη ύψους 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων συν το 25% σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν είπε «όχι» στους «πράσινους» και η αγωνία για το τι θα γίνει με το μέλλον του συνεχίζεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποιοτικός άσος δεν δέχθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του επικαλούμενος τα capital controls, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε και σε οικονομικά ζητήματα και συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Επιπλέον, η πλευρά του εκτιμά πως ο Σίνγκλετον μπορεί να βρει το επόμενο καλοκαίρι πρόταση που θα ξεπερνάει τα 2.000.000 δολάρια ετησίως από την Κίνα.

Το θέμα της παραμονής του στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 2017-2018 συνεχίζει να είναι ανοιχτό, αφού το «όχι» του δεν σημαίνει αυτόματα ότι φεύγει. Άλλωστε, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, παρά την άρνησή του για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε ότι στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει NBA out μέχρι τις 20/7, το οποίο ανέρχεται στα 100.000 δολάρια. Για να γίνει χρήση του ο Σίνγκλετον θα πρέπει να βρει διετές συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

«Όχι» του Σίνγκλετον στην πρόταση του Παναθηναϊκού