MENU

Ο 27χρονος γκαρντ Μάρκους Ντένμνον (1,91μ.) συμφώνησε με τους «πράσινους» και... έκλεισε στους νταμπλούχους Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Ο πρώην παίκτης της Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα αποτελεί την επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό προπονητή και το «τριφύλλι» να κινούνται και πάλι με έξυπνο τρόπο στην αγορά και να κάνουν δικό τους έναν ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να δώσει πολλά. Ο Ντένμον αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2012 στο κολέγιο του Missouri, προτού επιλεγεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Νο. 59 του draft του 2012.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η ευρωπαϊκή του... περιπλάνηση, η οποία περιλάμβανε την Σαλόν, την Τόφας, την Μπρίντιζι, την Ιστανμπούλ και την Γκαζιάντεπ. Ο Αμερικανός παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και πέρυσι είχε 15,9 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Ντένμνον σούταρε με 50,7% στα δίποντα και 37,4% στα τρίποντα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ο Πασκουάλ τις τελευταίες δέκα μέρες έχει παρακολουθήσει εξονυχιστικά την περίπτωσή του, πριν δώσει το τελικό «ΟΚ». Το όνομά του «έπεσε» στο τραπέζι μετά την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς και η υπόθεση ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή της «πράσινης» λίστας. Το deal των νταμπλούχων με τον Ντένμον «έκλεισε» στα 500.000 δολάρια ετησίως.

Update: Λίγη ώρα μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον παίκτη για 1+1 χρόνια με κάθε επισημότητα.

Δείτε τον σε δράση:

«Έκλεισε» στον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Ντένμον! (vids)