MENU

Το ρολόι έφτανε ακριβώς στη λήξη του όταν η μπάλα από την τρίποντη «βόμβα» του υπαρχηγού των Πειραιωτών «χάιδευε» το διχτάκι. Ενα καλάθι, μία επική πρόκριση για τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή φόργουορντ να κάνει τα παιχνίδια της... ζωής του κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η μοναδική που θα δώσει το «παρών» στη Μαδρίτη έχοντας μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ κι ο βασικός λόγος γι' αυτό δεν είναι άλλος από τον Πρίντεζη, που ήταν... σεληνιασμένος και στις τρεις νίκες των «ερυθρολεύκων» κι ως «κερασάκι» στην τούρτα των εκπληκτικών του εμφανίσεων, είχε το buzzer beater της πρόκρισης. Φυσική απόρροια ήταν και η ανάδειξή του από την Ευρωλίγκα σε πολυτιμότερο παίκτη του μήνα Απριλίου. 

Στο διάστημα αυτό ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε σε έξι παιχνίδια 14,5 πόντους ανά αγώνα, 5,2 ριμπάουντ και 16,8 βαθμούς αξιολόγησης κατά μέσο όρο.

Οσο για τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα είχε 18,3 πόντους ανά παιχνίδι, 5,3 ριμπάουντ και 22 βαθμούς στο σύστημα index!Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι της διοργανώτριας: 

Φυσικά... Πρίντεζης (vid)