Ο Σέρβος τεχνικός της Μπάγερν πλέον, ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods και απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από το Final-4 της Euroleague και το 0-3 από την Μπασκόνια στα προημιτελικά, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «As» όπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και μεταξύ άλλων στην θητεία του στο ΟΑΚΑ.
Ο «Σάλε» ρωτήθηκε για την παρουσία του στους «πράσινους» και το πρόωρο φινάλε στη συνεργασία τους, μετά την ήττα-αποκλεισμό στο ΟΑΚΑ από την Μπασκόνια, υποστηρίζοντας πως αν δεν είχε αποχωρήσει, θα κατακτούσε με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε πως οι κυπελλούχοι Ελλάδας πήγαν στους τελικούς με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο και ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ολυμπιακό.
«Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια αποκλειστήκαμε στα πλέι οφ της EuroLeague από την Μπασκόνια που ίσως δεν είχε παρουσιάσει ξανά τέτοια απόδοση τα τελευταία 10-15 χρόνια! Δεν είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω την ομάδα στα ελληνικά πλέι οφ. Πιστεύω ότι αν έμενα θα πανηγυρίζαμε με τον Παναθηναϊκό ακόμα έναν τίτλο, το πρωτάθλημα! Είχα καλό δέσιμο και χημεία με την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά με τους νέους παίκτες όπως ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης, ο οποίος έφτασε ως το ΝΒΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζεβιτς.