MENU

Ήταν, χωρίς καμία αμφιβολία, ο πρωταγωνιστής της Δόξας Λευκάδας, στα πρώτα της παιχνίδια της Basket Legaue. Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας από τα Επτάνησα, και αυτός που την οδήγησε στις δύο νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα (απέναντι σε ΠΑΟΚ και Κύμη).

Ο λόγος για τον Ντεζ Ουέλς. Ο Αμερικανός άσος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση (16,8 πόντοι, 3,2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 50% τρίποντα), όμως ζήτησε να μείνει ελεύθερος και ουσιαστικά αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ επικαλέστηκε επείγοντα οικογενειακά προβλήματα, τα οποία δεν του επιτρέπουν να επικεντρωθεί ολοκληρωτικά στο μπάσκετ και στις υποχρεώσεις του στη Δόξα. Μάλιστα, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο Ουέλς έχει ήδη αποχωρήσει από την Λευκάδα και βρίσκεται στον δρόμο προς την Αμερική.

Είναι προφανές πως ο Αμερικανός άσος δε θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Επτανήσιων, με τους διοικούντες της Δόξας να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα βρεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, μετά την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με το Λαύριο (10/12, 17:00), για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Γιατί έφυγε ο Ουέλς