MENU

Η ένταση δεν έλειψε από την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (25/10), όταν και συζητήθηκε το θέμα της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος από την εταιρεία Stoiximan και τα διάφορα θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με αυτή. Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ ΑΕΚ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους», όμως, να μην δέχονται να παραχωρήσουν το κέντρο του ΟΑΚΑ, ώστε να διαφημιστεί ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Χρήστος Σταυρόπουλος εκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους», ενώ από την πλευρά των... πρασίνων το «παρών» έδωσαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλιστα αποχώρησε, καθώς όπως αναφέρεται από τους Πειραιώτες άναψε τσιγάρο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. «Κι εγώ είμαι καπνιστής, αλλά δεν καπνίζω» φέρεται να του είπε ο Γιώργος Σκινδήλιας για να απαντήσει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως «δεν γίνεται να είμαι σε έναν χώρο που δεν σέβονται τους καπνιστές».

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πάντως αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή, η οποία θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους με την Stoiximan.

Ενταση μεταξύ «αιωνίων» στον ΕΣΑΚΕ