MENU

Οι «πράσινοι» τρέχουν για να καλύψουν τη ζημιά μετά την απώλεια του Μάικ Τζέιμς και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει όλες τις λύσεις για τη θέση του πόιντ γκαρντ στη θέση του Αμερικανού.

Πρώτος στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης που είτε θα είναι κοινοτικός, είτε θα είναι Αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί φιγουράρει και αυτό του... Νίκου Ζήση!

Η «πράσινη» ΚΑΕ προκειμένου να αποκτήσει άμεσα παίκτη φέρεται διατεθειμένη ακόμα και να εξαγοράσει συμβόλαιο παίκτη, όπως έκανε πέρυσι στην περίπτωση του Μαρκίζ Χέινς που έπαιζε στη Σάσαρι.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα σενάριο εμπλέκει τον Παναθηναϊκό Superfoods με τον Ζήση, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να τον κουνήσει από τη Γερμανία! Προς το παρόν η περίπτωση έχει απλώς προταθεί...

Μια περίπτωση ελεύθερου που έχει προταθεί είναι ο 31χρονος άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και του Αρη, Ντάριους Ουάσινγκτον, ενώ υπάρχουν κι άλλα ονόματα παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο, με πιο χαρακτηριστικά αυτά του 30χρονου άσου της Μπάγερν Αλεξ Ρένφρο και δύο παικτών της Ζαλγκίρις.

Ο λόγος για τον Λέο Βέστερμαν, αλλά και τον Κέβιν Πάνγκος, με τον οποίοι οι «πράσινοι» είχαν ασχοληθεί και το καλοκαίρι.

Τέλος, υπάρχει και σενάριο για τον Στέφαν Γιόβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει εκ των πραγμάτων ελάχιστες πιθανότητες.

Ζήσης έως... Ουάσινγκτον για τον Παναθηναϊκό! (vids)