MENU

Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης, την οποία αποτέλεσαν οι Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρόεδρος), Μιχάλης Μελλής (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μπασούρης, Γιάννης Αλεξόπουλος και Γιάννης Ψαρράκης, αποφάσισε να δώσει την θέση στην ομάδα της Λευκάδας, η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα από το περσινό πρωτάθλημα της Α2. Αυτό που εκκρεμεί είναι το τυπικό σκέλος της ενημέρωσης του ΔΣ της ΕΟΚ και της έγκρισης από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Παρά το γεγονός πως το μεγάλο φαβορί ήταν το Ηράκλειο, εντούτοις η Δόξα πρόβαλλε εξ'αρχής ως ένα μεγάλο αουτσάιντερ, και, τελικά, κατάφερε να κερδίσει την Wild Card, επικρατώντας με 3-2 των Κρητικών στη ψηφοφορία.

Η οικονομική φερεγγυότητα, η απουσία ομάδας από την Δυτική Ελλάδα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας αλλά και η δίψα των ανθρώπων των Επτανήσιων, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στην Δόξα το προνομιούχο εισιτήριο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα της Λευκάδας θα... τρέξει ώστε να δημιουργήσει ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1, ενώ, οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Καβάλα, Αρκαδικός και Ηράκλειο θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Δόξα Λευκάδας στην Α1!