MENU

Ούτε Ντοντάι Ντρέιπερ, ούτε Κέβιν Πάνγκος αλλά... Μάικ Τζέιμς! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «φουλάρουν» για την προσθήκη του πρώην παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην φετινή Euroleague (μ.ό. 10π., 2,6ρ., 2,7ασ., 0,6κλ.).

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να... σκανάρει την αγορά, για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν σε όλα τα μέτωπα. Έτσι, για τη θέση του γκαρντ ο Παναθηναϊκός τα δίνει... όλα για την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Κολοσσού Ρόδου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προσπαθεί να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τζέιμς και να τον ντύσει στα «πράσινα».

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του στον παίκτη και περιμένει για την οριστική απάντηση τις επόμενες ώρες. Στόχος του Αμερικανού είναι το ΝΒΑ και προς το παρόν ο ίδιος συνεχίζει να περιμένει να προκύψει κάποια πρόταση από εκεί. Γι' αυτό, στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι σε στάση... αναμονής, περιμένοντας την απάντηση του 26χρονου κόμπο γκαρντ, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο «κυνήγι» της υπογραφής του Τζέιμς βρίσκεται και η Γαλατάσαραϊ. Η «τσιμ μπομ» διαθέτει χρήματα και... χτυπάει παντού. Μάλιστα, «χτύπησε» και την πόρτα του Γιάννη Μπουρούση, την οποία όμως βρήκε κλειστή.

Θυμίζουμε πως στα πλέι οφ της Euroleague ο Τζέιμς ήταν ένας από εκείνους που έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, αφού τελείωσε τη σειρά με 14,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά ματς.

Παναθηναϊκός: Μάικ Τζέιμς ο εκλεκτός!