MENU

Διά στόματος Τάκη Τριαντόπουλου ανακοινώθηκε η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τιμήσει τον «3D» με την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 13, με την οποία ο πρώην αρχηγός των «πρασίνων» μεγαλούργησε.

Στο πλαίσιο της πρώτης προβολής του ντοκιμαντέρ για τον Διαμαντίδη, στο οποίο βρέθηκε σύσσωμη η «παναθηναϊκή οικογένεια», ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την απόφαση του συλλόγου, η οποία ήταν μάλλον αναμενόμενη δεδομένου του δεσίματος που υπήρξε μεταξύ του παίκτη και του «τριφυλλιού». Το «13» γίνεται, έτσι, το δεύτερο νούμερο που δεν θα μπορούν να επιλέξουν στο εξής οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το «4» που είχε αποσυρθεί μετά την αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στην πρώτη προβολή της ταινίας για τον «Μήτσο» έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής, Τζέιμς Γκιστ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το ντοκιμαντέρ είχε διάρκεια 55 λεπτών και μίλησαν μεταξύ άλλων οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Παύλος - Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλοι, Κώστας Τσαρτσαρής, Αντώνης Φώτσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιάννης Ιωαννίδης, Τζόρντι Μπερτομέου, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Σέρχι Ροντρίγκες, Παναγιώτης Γιαννάκης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Πιλαφίδης και Γιάννης Δημητριάδης.

Αποσύρει το «13» προς τιμήν του Διαμαντίδη ο ΠΑΟ (pics)