MENU

Ο 27χρονος γκαρντ ήταν πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods μετά το νταμπλ του «τριφυλλιού». Εν τέλει, όμως, ανανέωσε με τον Ολυμπιακό, μετά τη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, γεγονός που έκανε έξαλλο τον ισχυρό άντρα της «πράσινης» ΚΑΕ που έριξε... βόμβες μέσω Instagram!

«Τα παντελόνια είναι για τα φορούν άντρες... Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε... Φουστίτσες μόνο», έγραψε αρχικά ο Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Έπειτα, σχολίασε: «Τόσο μαλ... είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως...», «Θα με βρίσκετε μπροστά σας σε κάθε τομέα της ζωής σας μέχρι να πεθάνω», «Για να καταλάβετε για πόσο γελοίο τύπο μιλάμε, ένα τέταρτο πριν μπει στα γραφεία του ΟΣΦΠ μιλούσε με τον Πασκουάλ για τον ρόλο του στην ομάδα μας!» και: «Προφανώς είναι εθισμένος στη φάπα από τον Παππά...».

Όταν κάποιος follower του τον ρώτησε αν ο «Μάντζα» είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εκείνος απάντησε: «Ναι».

Δείτε το post και τα επίμαχα σχόλια:

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για Μάντζαρη: «Είχαμε συμφωνήσει»! (pics)