MENU

«Είναι μία μεγάλη ημέρα για την Δόξα. Είναι μία ιστορική νίκη. Είναι η πρώτη μας νίκη στην Α1 και απέναντί μας είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ με παρόν και παρελθόν. Ημασταν κοντά στην μπασκετική ταυτότητα που θέλουμε να έχουμε, εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και στο τέλος νικήσαμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Τσαλδάρης στην κάμερα της Nova, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ήξερε πως ήταν άποντος πριν σημειώσει το κρίσιμο τρίποντο της αναμέτρησης:

«Ηξερα πως δεν είχα σκοράρει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος. Σε αυτές τις στιγμές, δεν μετράει τι έχει προηγηθεί, αλλά το τι θα κάνεις».

Επίσης, ο Δημήτρης Τσαλδάρης τόνισε: «Υπήρχε άγνοια κινδύνου ως ένα σημείο κι ενθουσιασμός και με προετοιμασία δέκα ημερών μέτρησαν σε αυτό το παιχνίδι.Πρέπει σήμερα να χαρούμε αυτή τη νίκη και να την γιορτάσουμε. Από αύριο πρέπει αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Στη Λευκάδα και στη γύρω περιοχή υπάρχει ενθουσιασμός για την συμμετοχή της Δόξας στην Α1. Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, καθώς έχει την ευκαιρία να δει μεγάλες ομάδες και σπουδαίους παίκτες»

Τσαλδάρης: «Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο δουλεύουμε»